Om Oss

Variert – Funksjonelt – Intensivt

Anders Bjerke startet X-FIT innlandet i 2013. X-FIT innlandet ble etablert i Marisagvegen før treningssenteret etter 1 år ble flyttet til Moelvtorget midt i sentrum. Sommeren 2017 ble X-FIT flyttet ned igjen til Marisagvegen i nye fantastiske lokaler. Her har vi et kjempe lokale hvor det er høyt under taket, plass til hinderløyper, løftøvelser og alt annet vi måtte ønske å holde på med. I tillegg til dette har vi en stor port midt i lokalet som leder rett ut i bakgården. Der er det god plass til ulike økter. En kort løpetur nedenfor har vi muligheter for å løpe i terrenget, benytte oss av Moskogen og idrettsbanen som ikke ligger mer enn et steinkast unna.

Til 5 års jubileet ble det montert kortleser på døra, noe som gir de nye utvidede åpningstidene, samt at en del nytt utstyr fant veien inn i lokalet.

.

Bakgrunn

Anders Bjerke

Med sin bakgrunn fra militæret, trener for ulike idretter i ulike lokale idrettslag og CrossFit Level 1 trener sertifisering, har Anders en bred erfaring med å lede grupper på trening. Hans allsidighet kommer godt med i oppsett av nye varierte økter hver dag.

Eier / Driver / Instruktør

Anders Bjerke

Anders er lidenskapelig opptatt av at treningssenteret ikke bare et sted man trener, men også et sted man skal trives. Dette kommer til uttrykk gjennom det unike miljøet han har klart å etablere på sitt treningssenter. Her er det meget stor mulighet for å få nye venner, etablere kontakt med andre og ikke minst finne et sted hvor du kan føle deg velkommen.

Eier / Driver / Instruktør

Anders Bjerke

En av Anders sine mange spesialiteter er å få med alle, uansett nivå, og pushe akkurat godt nok til at du får en utfordrende økt. Anders er veldig glad i godt gammeldags slit, og hans favoritt er hinderløyper. Han drar deg gjerne med over høye hindre, under lave bommer, eller gjennom terrenget. Det viktigste for han er at du får ei god treningsøkt.

Eier / Driver / Instruktør

Anders Bjerke

Aktiviteter

Hva skjer på X-FIT Innlandet ?

Alle fellesarrangementer legges ut på Facebook i god tid før de skjer.


Fra Fredag 2. Nov t.o.m. Fredag 21. Des blir det FULL TRØKK fra kl 1800 til 1900.
Dette er en styrke og kondisjons økt med trøkk i.
Vi demper lyset, skrur opp volumet et par hakk ekstra, og gir gass inn i helga.
En deilig utblåsning før taco og annet godteri skal proppes inn.
Nye personer som kommer innom får 1 lodd ved første fremmøte.
Medlemmer som får ny person til å komme på prøvetime får 2 lodd.
Alle kan kjøpe flere lodd for kr 20,- pr lodd.
PREMIEN ER 6 MÅNEDERS GRATIS MEDLEMSKAP!!!
På ukedagene i adventstiden har vi julekalenderluker som åpnes, og gir en ny utfordring (øvelse) hver dag.
Dette er en uhøytidelig konkurranse som har vært veldig populært blant medlemmene.
I år blir det dagene 3.-7.des, 10.-14.des og 17.-21.des som det åpnes kalenderluker.

De mest ivrige kjører gjerne en litt hardere økt i løpet av helga. Da henter de inspirasjon fra crossfit økter, gjerne fra de som er kjørt i forbindelse med Crossfit Open eller Crossfit Games (VM i crossfit). Disse øktene forutsetter at du har et greit treningsgrunnlag og har kontroll på løftene dine. Om dette høres interessant ut såer det bare å ta kontakt med oss på X-FIT Innlandet.

KLAR? 3-2-1-GO!

Vi arrangerer workshop og kurs for våre medlemmer. På disse workshopene inviterer vi ofte inn eksterne gjester som er ekstra gode i det de holder på med. Andre ganger kan det være en av våre medlemmer eller instruktører som tar for seg forskjellige temaer som vi andre kan dra nytte av.

På disse dagene tar vi for oss et spesifikt tema, for eksempel yoga, olympiske løft, mobilitet eller kosthold og jobber med å bli enda bedre på det vi holder på med.

Etter en periode med hard trening og dedikasjon i hverdagen, er det jo litt morsomt å se hva man kan, hva man har lært, hva man kan bli bedre på og hva man er best på. Nettopp derfor setter vi opp konkurranser, noen ganger bare internt på huset, men andre ganger inviterer vi også inn både medlemmer og ikke-medlemmer til å delta.

Konkurransene våre kan være hinderløyper, motbakkeløp, vektløfting, løping eller små enkelt-øvelse konkurranser. Vi har også “husrekordene” som man kan forsøke seg på. Noen deltar i Crossfit Open øktene, og noen prøver dem for å få en utfordring. Hver desember arrangerer vi også en egen julekalender som det kan komme mange fine rekorder ut av!

Alle konkurransene på X-FIT innlandet er vennskaplige, hyggelige og morsomme. De av våre medlemmer som deltar i konkurransene er med for å delta i det sosiale og ha en hyggelig dag i sammen med andre medlemmer.

Fra tid til annen reiser vi på tur til hoppbakken i Lillehammer. Hovedformålet med disse turene er å gå i trappene, men det er også en veldig sosial del av å være medlem hos oss. Disse turene blir som regel annonsert på vår Facebook side i god tid på forhånd. Vi drar som regel i samlet tropp fra Marisagvegen 8 og har en sosial formiddag i hoppbakken. Ta gjerne med deg lunsjen din, man kan fort bli sulten av å gå i trapper!

Det er mange trappetrinn å kose seg med i hoppbakken!


FXofficeOm Oss